Moezel herringbone sfeerfoto Moezel Herringbone Detailfoto Herringbone - Moezel plankfoto

Moezel visgraat klik

Onze 100% schone materialen maken het gemakkelijk voor jouw bedrijf om aan de groeiende behoefte aan ecologisch verantwoorde vloeroplossingen te voldoen. De Moezel visgraat klik heeft een natuurlijke, robuuste look. De noesten en kwasten in de plank zorgen ervoor dat de vloer een natuurlijke look heeft. Visgraatvloeren zijn populair en zijn altijd een aanwinst in de collectie. Benieuwd naar andere PVC-vloeren? Neem eens een kijkje op deze pagina.

Adviesprijs: € 43,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurMoezel visgraat klik
Klik/PlakKlik
Afmetingen15 x 75 cm
Pakinhoud1,8 m²
Dikte5,0 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,03
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen