Alpen Excellent sfeerfoto Alpen Excellent detailfoto Exellent - Alpen plankfoto

Alpen klik

De Alpen klik is uitermate geschikt voor de doe-het-zelver. Door het handige kliksysteem, is het eenvoudig voor iedereen om deze PVC-vloer zelf te leggen. De natuurlijke houtlook zorgt ervoor dat deze vloer met iedere interieurstijl gemakkelijk te combineren is. Dankzij de slijtlaag van 0,55 mm gaat de vloer jarenlang mee!

Adviesprijs: € 43,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurAlpen klik
Klik/PlakKlik
Afmetingen22,5 x 122 cm
Pakinhoud1,65 m²
Dikte5,0 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,03
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen