Himalaya Excellent sfeerfoto Himalaya Excellent detailfoto Exellent - Himalaya plankfoto

Himalaya klik

De Himalaya klik uit de EKO Excellent collection is een houtlook vloer van hoogwaardige kwaliteit. De lange planken hebben een realistische houtprint in een midden-bruine kleur en passen ongetwijfeld in iedere interieurstijl. De Himalaya klik is heel eenvoudig zelf te leggen dankzij de handige klikverbinding en met een slijtlaag van 0,55 mm gaat de vloer jarenlang mee. Kies je voor PVC, dan kies je voor een vloer die duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Adviesprijs: € 43,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurHimalaya klik
Klik/PlakKlik
Afmetingen22,5 x 122 cm
Pakinhoud1,65 m²
Dikte5,0 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,03

 

Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen