Andes excellent sfeerfoto plak Andes Excellent Detailfoto plak Exellent - Andes plankfoto plak

Andes plak

De Andes plak uit onze EKO Excellent collection straalt tijdloze klasse uit die moeiteloos past in diverse interieurstijlen. Deze PVC-vloer biedt niet alleen een tijdloze esthetiek, maar is ook duurzaam waardoor deze vloer perfect past bij de eisen van deze tijd. Met een slijtlaag van 0,55 gaat deze vloer jarenlang mee. Iedere woning, kantoor- of winkelpand zal door de eigentijdse uitstraling van deze vloer klaar zijn voor de toekomst.

Adviesprijs: € 36,95

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurAndes plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud3,51 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen