Colorado kingsize sfeerfoto Colorado Herringbone Detailfoto Kingsize - Colorado plankfoto

Colorado kingsize plak

Deze vloer combineert moeiteloos de looks van een echte houten vloer met praktische voordelen van een PVC-vloer, zoals waterbestendigheid en duurzaamheid. De vloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en heeft een hoge slijtlaag van 0,55 mm, waardoor de vloer jarenlang meegaat. De Colorado kingsize plak heeft een extra groot plankformaat. Hierdoor zie je minder voegen, waardoor het ruimtelijk gevoel vergroot wordt en het geheel wat rustiger oogt.

Adviesprijs: € 37,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurColorado kingsize plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,5 x 150,5 cm
Pakinhoud3,54 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen