Eufraat kingsize sfeerfoto Eufraat Kingsize Detailfoto Kingsize - Eufraat plankfoto

Eufraat kingsize plak

De Eufraat kingsize plak is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer die zowel stijlvol als duurzaam is. Dé vloer voor wie houdt van een rustige lichtgrijze kleur en de luxe van extra grote planken met een lengte van 150,5 cm. De Eufraat kingsize plak wordt verlijmd gelegd, waardoor de vloer uitstekend te combineren is met vloerverwarming. De vloer heeft namelijk slecht een warmteweerstand van 0,01 M² per K/W. PVC-vloeren van EKOFLOORS zijn een duurzame keuze, omdat ze worden gemaakt van 100% schoon materiaal.

Adviesprijs: € 37,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurEufraat kingsize plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,5 x 150,5 cm
Pakinhoud3,54 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen