Himalaya Excellent Sfeerfoto plak Himalaya Excellent Detailfoto plak Exellent - Himalaya plankfoto plak

Himalaya plak

De Himalaya plak uit onze EKO Excellent collection is een houtlookvloer van de hoogste kwaliteit. Deze PVC-vloer is zeer populair vanwege de realistische houtprint die nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden is. Met een slijtlaag van 0,55 mm is deze verlijmbare vloer zeer geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik. De Himalaya plak past zich moeiteloos aan in vrijwel iedere interieurstijl.

Adviesprijs: € 36,95

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurHimalaya plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud3,51 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen