Ibiza solid sfeerfoto plak Ibiza Solid Detailfoto plak Solid - Ibiza plankfoto plak

Ibiza plak

De Ibiza plak beschikt over een prachtige grijsbruine kleurtint. De combinatie van de kleurtint en het realistische plankformaat, zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk te combineren is in diverse interieurstijlen. Met de Ibiza plak haal je een vloer in huis die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is, maar met de gemakken van een PVC-vloer.

Adviesprijs: € 29,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurIbiza plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud4,10 m²
Dikte2,0 mm
Slijtlaag0,3 mm
Gebruikersklasse32
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen