Maas kingsize sfeerfoto Maas Kingsize Detailfoto Kingsize - Maas plankfoto

Maas kingsize plak

Of je nu een woning, kantoor of een ander project inricht, de Maas kingsize plak is een uitstekende keuze vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. PVC-vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden, waardoor ze een praktische en aantrekkelijke keuze zijn voor drukbezette huishoudens en zakelijke omgevingen. De vergrijsd eiken kleur is een prachtige kleur die goed te combineren is met verschillende interieurstijlen. De slijtlaag van 0,55 mm maakt deze vloer kras- en slijtvast, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse belasting en perfect geschikt is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Adviesprijs: € 37,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurMaas kingsize plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,5 x 150,5 cm
Pakinhoud3,54 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen