Madeira solid sfeerfoto plak Madeira Solid Detailfoto plak Solid - Madeira plak

Madeira plak

De EKOFLOORS-collectie is ontworpen om aan de behoeften van milieubewuste consumenten te voldoen. Met de Madeira plak kom je tegemoet aan duurzaamheid én stijl. De PVC-vloer heeft een realistisch plankformaat met een mooie natuurlijke print. Een kleur die in iedere interieurstijl zal passen en dus erg gewild is.

Adviesprijs: € 29,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurMadeira plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud4,10 m²
Dikte2,0 mm
Slijtlaag0,3 mm
Gebruikersklasse32
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen