Amazone Herringbone sfeerfoto Amazone Visgraat Herringbone Detailfoto Herringbone - Amazone plankfoto

Amazone visgraat klik

De Amazone visgraat klik vloer uit onze EKO Herringbone collection is een echte topvloer als het gaat om kwaliteit. De tijdloze, natuurlijke kleur in combinatie met de realistische embossing maakt deze vloer een goede keuze voor ieder project. Daarnaast heeft de vloer een verbeterde klikverbinding, waardoor je deze vloer snel en eenvoudig in elkaar klikt. Kies voor een klik PVC-visgraatvloer en bied je klanten een vloer die niet alleen tijdloos, maar ook duurzaam is.

Adviesprijs: € 43,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurAmazone visgraat klik
Klik/PlakKlik
Afmetingen15 x 75 cm
Pakinhoud1,8 m²
Dikte5,0 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,03
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen