Leginstructies

Ontdek onze zes gedetailleerde leginstructies. Elke leginstructie biedt stapsgewijze begeleiding voor het moeiteloos leggen van onze vloeren. Van de voorbereiding tot het leggen en onderhouden, wij staan klaar om je te helpen. Transformeer je ruimte vandaag nog met onze hoogwaardige en duurzame PVC-vloeren!

Voordelen PVC-vloeren van EKOFLOORS

De EKOFLOORS PVC-vloeren zijn erg veelzijdig. Ze bieden een uitstekende combinatie van duurzaamheid, onderhoudsgemak, stijl en gebruiksgemak. Een PVC-vloer is een slimme keuze, voor zowel thuis als op kantoor. EKOFLOORS; duurzame vloeren met een moderne uitstraling.

image 44

Lange levensduur

We produceren duurzame vloeren die bestand zijn tegen intensief gebruik. Dankzij de hoge kras- en slijtvastheid gaan de EKOFLOORS vloeren jarenlang mee. Er wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

image 48

100% duurzaam

We gebruiken enkel hoogwaardige materialen die op verantwoorde wijze zijn verkregen. De vloeren bestaan uit 100% schoon materiaal en we werken er hard aan om vloeren te produceren die voldoen aan strenge milieunormen.

image 47

Voelbare structuur

Alle PVC-vloeren hebben een realistische, voelbare structuur. Dat maakt dat de houtlook vloeren niet van een echte houten vloer zijn te onderscheiden, en dat de tegellook vloeren niet van een echte tegelvloer zijn te onderscheiden.

Rijn herringbone sfeerfoto

Waarom kiezen voor onze vloeren?

Wanneer je kiest voor vloeren van EKOFLOORS, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid, constante voorraad, snelle levering en verantwoordelijkheid. Onze communicatie is open en eerlijk en we streven naar een uitstekende klantenservice. We hopen dat we jou geïnspireerd hebben door onze visie op duurzame vloeren en dat jij ons enthousiasme kunt overbrengen op jouw klanten. Samen kunnen we in de vloerenindustrie een positieve verandering teweegbrengen voor een betere toekomst voor ons allemaal.

De perfecte vloer voor jouw klanten

Jouw klanten hebben door ons aanbod ├ęcht iets te kiezen. Onze vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar ook ontworpen met een fris oog voor detail en stijl. Wij geloven dat een vloer de basis vormt voor de uitstraling van een ruimte en daarom bieden we een breed scala aan designs, kleuren en texturen om aan diverse smaken en interieurstijlen te voldoen. Een strakke moderne look of de warmte van hout, bij EKOFLOORS hebben we altijd de perfecte vloer voor jouw klant.

Graniet stone sfeerfoto plak