Donau herringbone sfeerfoto klik Donau herringbone detailfoto klik Herringbone - Donau plankfoto

Donau visgraat klik

De Donau visgraat klik uit de EKO Herringbone collection is een houtlook vloer van hoogwaardige kwaliteit. Door gebruik te maken van 100% schone materialen, beloven wij met deze PVC-vloer een positieve stap richting duurzaamheid. De visgraatplanken hebben een realistische houtprint in een lichte, noestarme kleur en passen in vrijwel ieder interieur. De Donau visgraat klik is heel eenvoudig zelf te leggen en met een slijtlaag van 0,55 mm gaat deze vloer jarenlang mee.

Adviesprijs: € 43,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurDonau visgraat klik
Klik/PlakKlik
Afmetingen15 x 75 cm
Pakinhoud1,8 m²
Dikte5,0 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,03

 

Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen