Nijl herringbone sfeerfoto Nijl herringbone detailfoto Herringbone - Nijl plankfoto

Nijl visgraat klik

De Nijl visgraat klik is een PVC-visgraatvloer met een prachtige natuurlijke kleur. PVC-vloeren zijn 100% waterbestendig, wat ze geschikt maakt voor vochtige ruimtes. Deze vloer combineert dus de voordelen van een PVC-vloer en de uitstraling van een echte houten vloer. De sterke slijtlaag van 0,55 mm maakt deze vloer niet alleen krasbestendig, maar ook uiterst duurzaam, waardoor hij perfect geschikt is voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Dankzij de handige klikverbinding is deze vloer gemakkelijk zelf te leggen.

Adviesprijs: € 43,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurNijl visgraat klik
Klik/PlakKlik
Afmetingen15 x 75 cm
Pakinhoud1,8 m²
Dikte5,0 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,03

 

Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen