Amazone excellent sfeerfoto Amazone Excellent Detailfoto Exellent - Amazone plankfoto plak

Amazone plak

De Amazone plak is een PVC-vloer met een prachtige natuurlijke eikenhouten kleur. Een vloerkleur die past in iedere interieurstijl. De Amazone plak heeft een realistisch plankformaat. Zo profiteer je van alle gemakken van een PVC-vloer, terwijl je tegelijkertijd geniet van de looks van een echte houten vloer. De Amazone plak wordt verlijmd op de basisvloer. Dit maakt de vloer geschikt voor vloerverwarming. De slijtlaag van de Amazone plak is 0,55 mm. Deze slijtlaag zorgt ervoor dat de vloer kras- en slijtvast is!

Adviesprijs: € 36,95

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurAmazone plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud3,51 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen