Corfu solid sfeerfoto plak Corfu Solid detailfoto plak Solid - Corfu plankfoto plak

Corfu plak

Onze Corfu plak heeft een brushed oak uitstraling, waardoor deze niet van echt hout te onderscheiden is. Daarnaast is deze PVC-vloer niet alleen verkrijgbaar in een plakvariant, maar ook in een klikvariant. De vloer is voorzien van een realistische look en feel, waardoor deze goed te combineren is in hedendaagse interieurs.

Adviesprijs: € 29,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurCorfu plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud4,10 m²
Dikte2,0 mm
Slijtlaag0,3 mm
Gebruikersklasse32
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen