Dolomieten excellent sfeerfoto plak Dolomieten Excellent Detailfoto plak Exellent - Dolomieten plankfoto plak

Dolomieten plak

De Dolomieten plak is gemaakt van 100% schoon PVC en is dus waterbestendig. De prachtige licht vergrijsde eiken kleur oogt rustig en laat de ruimte optisch groter lijken. De basisvloer wordt geëgaliseerd en de Dolomieten plak wordt hier rechtstreeks op verlijmd. Dit maakt dat de vloer een warmteweerstand heeft van maar 0,01 M² per K/W, wat de vloer uiterst geschikt maakt voor vloerverwarming! Deze PVC-vloer heeft een ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm waardoor de vloer jarenlang mee kan gaan.

Adviesprijs: € 36,95

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurDolomieten plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud3,51 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen