IJssel kingsize sfeerfoto Ijssel Kingsize Detailfoto Kingsize IJssel plankfoto

IJssel kingsize plak

De IJssel kingsize plak is een PVC-vloer met een warme eikenhouten kleur. Wat deze vloer speciaal maakt, is dat de IJssel kingsize plak een extra groot plankformaat heeft. Een plank is maar liefst 150,5 cm lang! Met deze vloer profiteer je van alle gemakken van een PVC-vloer, terwijl je geniet van de looks van een echte houten vloer. De slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat de vloer kras- en slijtvast is. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor projectgebruik.

Adviesprijs: € 37,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurIJssel kingsize plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,5 x 150,5 cm
Pakinhoud3,54 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen