Malta solid sfeerfoto plak Malta Solid Detailfoto plak Solid - Malta plankfoto plak

Malta plak

Met onze Malta plak creëer je de ultieme woonbelevenis, waar jouw klanten naar op zoek zijn. Met een smoked grey toplaag, wordt de realistische look en feel van onze Malta plak versterkt. Met onze Malta plak haal je een vloer in huis, die lijkt op een houten vloer, maar met de gemakken van een PVC-vloer. Met een dikte van 2,0 mm en een slijtlaag van 0,3 mm is deze vloer geschikt voor particulier gebruik.

Adviesprijs: € 29,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurMalta plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud4,10 m²
Dikte2,0 mm
Slijtlaag0,3 mm
Gebruikersklasse32
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen