Mississippi Kingsize sfeerfoto Mississippi Kingsize detailfoto Kingsize - Mississippi plankfoto

Mississippi kingsize plak

Ontdek de perfecte aanvulling voor jouw collectie: de Mississippi kingsize plak PVC-vloer! Onze vloer combineert duurzaamheid met elegantie. Met een slijtlaag van 0,55 mm biedt deze vloer hoge kwaliteit. Kies je voor onze EKO Kingsize collection, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid én stijl. Met extra grote planken van 23,5 x 150,5 cm breng je in elke ruimte een ruimtelijke sfeer. De realistische textuur geeft het gevoel van een echte houten vloer. Voeg onze Mississippi kingsize plak PVC-vloer nu toe aan jouw collectie.

Adviesprijs: € 37,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurMississippi kingsize plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,5 x 150,5 cm
Pakinhoud3,54 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen