Nijl kingsize sfeerfoto Nijl Kingsize Detailfoto Kingsize - Nijl plankfoto

Nijl kingsize plak

De Nijl kingsize plak straalt met zijn natuurlijke kleur en het opvallende extra grote plankformaat. Deze vloer combineert het beste van twee werelden, met de voordelen van een PVC-vloer en de uitstraling van een authentieke houten vloer. De sterke slijtlaag van 0,55 mm maakt deze vloer niet alleen krasbestendig, maar ook uiterst duurzaam, waardoor hij perfect geschikt is voor zowel residentieel als commercieel gebruik. De Nijl kingsize plak is een ideale keuze voor wie streeft naar zowel schoonheid als functionaliteit in hun ruimte.

Adviesprijs: € 37,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurNijl kingsize plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,5 x 150,5 cm
Pakinhoud3,54 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen