Rijn kingsize sfeerfoto Rijn Kingsize Detailfoto Kingsize - Rijn plankfoto

Rijn kingsize plak

De Rijn kingsize plak is een PVC-vloer met een perfecte middenbruine kleur. De kleur is gemakkelijk te combineren met veel andere soorten hout. PVC-vloeren zijn 100% waterbestendig en zijn dus ideaal voor iedere ruimte waar vocht een factor kan zijn. De Rijn kingsize plak kan worden gecombineerd met vloerverwarmingssystemen, omdat de vloer rechtstreeks op de basisvloer wordt verlijmd. De vloer kan tegen een stootje en behoudt zijn mooie uitstraling dankzij de slijtlaag van 0,55 mm.

Adviesprijs: € 37,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurRijn kingsize plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,5 x 150,5 cm
Pakinhoud3,54 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen