Olympus excellent sfeerfoto Olympus Excellent detailfoto Exellent - Olympus plankfoto

Olympus klik

De Olympus klik, afkomstig uit onze EKO Excellent collection is een houtlook vloer van hoge kwaliteit. Deze vloer heeft een realistische print, met unieke nerven en texturen, waardoor deze vrijwel identiek is aan een echte houten vloer. Dankzij het vernieuwde kliksysteem is deze PVC-vloer heel eenvoudig zelf te leggen. De Olympus klik is niet alleen stijlvol, maar ook een duurzame keuze, met een slijtlaag van 0,55 mm gaat de vloer jarenlang mee.

Adviesprijs: € 43,50

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurOlympus klik
Klik/PlakKlik
Afmetingen22,5 x 122 cm
Pakinhoud1,65 m²
Dikte5,0 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,03
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen