Olympus excellent sfeerfoto plak Olympus Excellent Detailfoto plak Exellent - Olympus plankfoto plak

Olympus plak

Dit is een van onze topvloeren: De Olympus plak uit onze EKO Excellent collection straalt tijdloze klasse uit. De warme grenen uitstraling blendt moeiteloos met iedere woonstijl of omgeving. Investeer in een duurzame PVC-vloer met een realistische houtprint die niet snel zal vervelen. Met een slijtlaag van 0,55 mm gaat deze vloer jarenlang mee. Deze PVC-vloer is geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling.

Adviesprijs: € 36,95

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

Productinformatie
KleurOlympus plak
Klik/PlakPlak
Afmetingen23,8 x 122,9 cm
Pakinhoud3,51 m²
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Gebruikersklasse33
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Warmteweerstand (M² per K/W)0,01
Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.
Offerte aanvragen